Draagvlak onderzoek van projectleider herinrichting Eikelaan

verzoek van Dhr. Jaarsveld verstuurd op 8 januari 20121

Geachte leden van de Werkgroep Agathebuurt,Graag willen wij deze Werkgroep alsnog een mooi, gezond en bijzonder 2021 toewensen!Onze reactie heeft even op zich laten wachten, omdat we uw mails met verzoeken( & consequenties), eerst intern goed bestudeerd en besproken te hebben,maar willen hierover nu ook graag met u als werkgroep in gesprek.Ook willen we een goed gevoel krijgen, dat de ingebrachte wensen (vanuit werkgroep) ook daadwerkelijk voldoende draagvlak heeft in de gehele buurt,voordat er mogelijk aanpassing worden voorgesteld.Is het mogelijk dat ik met de leden van de werkgroep een digitale meeting (conform Corona-richtlijn) tot stand kan brengen en dat ik hiervoor de afzonderlijke e-mailadressen, kan ontvangen?Graag wil ik dit overleg op korte termijn inplannen, (zo mogelijk) na ontvangst van de betreffende e-mailadressen, van Werkgroepleden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *