Varianten verkeers circulatie bij nieuwe brug Willis wat als deze brug er niet komt?

variant 1

Variant 1: als brug naar Willis vanaf Provinciale weg er niet komt:
Ontsluiting naar Krommenie: Sluipverkeer naar Willis vanaf Provinciale weg wordt versterkt langs Noorderhoofdstraat, Parklaan en Eikenlaan ().

Vlusch en Blok alleen toegankelijk voor eigen bewoners. Ontsluiting uit Krommenie: Sluipverkeer van Willis naar Provincialeweg nu langs Parklaan, Noorderhoofdstraat naar Padlaan door afsluiten Kerkplein en Badhuislaan ().

Doorgang centrum: Vanwege eenrichtingsverkeer Kerkplein en afsluiten Badhuislaan, zijn alleen de Parklaan en de Snuiverstraat/Vlietsend dan weer wegen om via Padlaan terug te keren naar Krommenie-Oost.

variant 2

Variant 2: als brug naar Willis vanaf Provinciale weg er niet komt:
Ontsluiting naar Krommenie: Sluipverkeer naar Willis vanaf Provincialeweg wordt versterkt langs
Noorderhoofdstraat, Parklaan en Eikenlaan ().

Vlusch en Blok alleen toegankelijk voor eigen bewoners. Ontsluiting uit Krommenie: Sluipverkeer van Willis naar Provincialeweg wordt langs Parklaan, Noorderhoofdstraat naar Padlaan versterkt door afsluiten Kerkplein, weg tussen Heiligeweg en Badhuislaan ().

Doorgang centrum naar Krommenie-Oost: Vanwege eenrichtingsverkeer Kerkplein en afsluiten weg tussen
Heiligeweg en Badhuislaan, zijn alleen de Parklaan en de Noorderhoofdstraat dan weer wegen om via Padlaan terug te keren naar Krommenie-Oost. Of vanaf de Heiligeweg, Fortuinlaan en Zonnelaan naar Badhuislaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *